Retraite met paarden – Nieuw Roden

Retraite met paarden

Retraite met paarden

Retraiteweekend 29/6 tot en met 01/07 2018. 

Dit weekend staat in het teken van tantrische oefeningen bij D-Ranch in contact met de paarden.

De samenwerking tussen Rob de Graaf, Astrid Stijger en de paarden bieden de bedding voor dit weekend.

Maak dit weekend kennis of verdiep je in de levenshouding die je opent voor een diepere betekenis van jouw ervaringen.

Hierdoor kun je het leven omarmen en je bewustzijn vergroten.

 

Tantra eert de oorspronkelijke bron van levenskracht en levensenergie. Daar liggen jouw mogelijkheden tot groei en verdieping.

 

Rob de Graaf, tantracoach en tantraleraar, draagt zijn missie uit: voor succesvolle persoonlijke groei hanteer ik leven in liefde en voor succesvolle projecten hanteer ik analyseren, communiceren en handelen.

Op basis van deze visie neemt hij je mee dit weekend in levensenergielessen. De energie die je laat leven, die je kracht geeft, die je helpt weerstanden te overwinnen, te creëren en je passie te volgen. Met deze oefeningen in levensenergie hervind je je levensenergie om daarna deze energie weer te gebruiken voor je eigen passie. Daarmee kun je jezelf liefhebben en sta je beter in relatie tot je medemens, kan je weerstand die je van hen krijgt beter aan.

 

Tantrische oefeningen en paarden?

Paarden communiceren non-verbaal oftewel met hun houding, gedrag en uitstraling. Met andere woorden met lichaamstaal. Zoals ze op andere paarden reageren, reageren ze ook op mensen. Dus ook op jou!

 

Wij, Rob de Graaf en Astrid Stijger brengen je dit weekend ook in contact met de paarden en vanuit deze ervaring wordt je vanuit jouw onbewuste bewust van jouw gedrag, houding en of uitstraling.

Je kunt je dan juist bewust worden van jouw onbewuste gevoelens en aan de eventuele ten grondslag liggende ervaringen die maken dat je bent wie je nu bent en hoe je je nu voelt. Hoe fijn kan het misschien zijn het als je erachter komt dat jouw belemmering zit in een overtuiging en wat opent zich dan opeens wanneer je deze belemmering kan doorvoelen en verwerken door de energieoefeningen, zodat er deuren openen die anders dicht blijven?

Paardencoach Astrid Stijger begeleidt de processen die met de paarden zich aandienen.

Hierbij mag alles en niets moet. Veiligheid voor jou en jouw paard is een onderdeel dat ook zeker aan de orde komt. Wat betekent veiligheid voor jou en hoe laat je dat in jouw leven een rol spelen?

Je zal ervaren dat paarden bepalen, omdat zij vanuit hun waarneming als vluchtdier zeer sensibel en scherp zijn. Leer hierbij jouw grenzen te ontmoeten en te ervaren en wellicht spelend vanuit nieuwsgierigheid te verleggen of te verruimen. Wat zou dat jou kunnen brengen aan nieuwe ervaringen om groei en een dieper bewustzijn te realiseren?

 

In het algemeen kun je zeggen dat door ons denken wij in staat zijn om ons gevoel te onderdrukken en weg te stoppen. Maar als je je gevoel onderdrukt, wil dat nog niet zeggen dat het weg is. Het paard merkt onmiddellijk dat er een belemmering ((koliek) zit en reageert hier direct op. Doordat de invloed van het paard dusdanig is dat er dus verbinding wordt gemaakt tussen het paard en jouw lichaam ga je voelen wat er gevoeld mag worden en waar kennis mee gemaakt mag worden.

Zodat denken en voelen weer met elkaar in verbinding komen. Dan zal er uiteindelijk geen verschil meer zijn tussen hoofd en hart.

 

Je wordt verwacht op vrijdagavond 29 juni 2018 om 18 uur en het weekend wordt gezamenlijk afgesloten op zondagmiddag 1 juli  16.30 uur.

Na inschrijving en betaling ontvang je de bevestiging met de benodigde extra informatie. Dit weekend is een vrij programma met een ochtend-, middag- en avond onderdeel. Buiten de rode draad die gevolgd wordt, blijft de gelegenheid bestaan voor wat zich aandient.

Er is ruimte voor individuele – en gezamenlijke momenten, ruimte voor jezelf en zelfreflectie.

 

Het gehele weekend vindt plaats in de buitenlucht om zo dicht mogelijk bij de natuur en de paarden te zijn. Overnachtingen en verblijf overdag is in een tipi.

De financiële investering voor jezelf bedraagt 475 euro ( incl btw) . Dit dekt jouw deelname aan het programma, eten en drinken, en twee overnachtingen.

Indien u dit weekend een eigen kamer in het huis wenst dan kost dat 100 euro boven het bedrag van inschrijving.

Er is veel ruimte voor contact met elkaar en je eigen groei. Vanzelfsprekend beheer je daarbij zelf je grenzen. Waarbij we je uitnodigen jouw grens af te tasten. En wij zijn er voor om je daarbij te helpen. Voor seksualiteit in welke vorm dan ook, relationele- of seksuele intenties is dit weekend geen ruimte.

We hopen op jouw komst en deelname!

 

Inschrijven kan via info@d-ranch.nl of via 06 21983410 tav Nienke Hovinga, floormanager van D-Ranch.