FREESTYLE GRONDWERK in 2018 – Nieuw Roden

FREESTYLE GRONDWERK in 2018

FREESTYLE GRONDWERK in 2018

Deze basis freestyle grondwerkcursus bij D-Ranch bestaat uit een vierluik van opbouwende freestyle grondwerklessen in een kleine groep.

4 lessen van een uur ( totale cursus bevat dus 4 uur!)

Wie interesse heeft om aan freestyle D-Ranchgrondwerk mee te doen is van harte welkom. Met of zonder éigen paard, het is beide mogelijk én beide zeer interessant.  Je hoeft niet perse uit de ruiterwereld te komen om mee te doen. Ruiters en menners zijn zeer zeker welkom. De cursus is bedoeld voor volwassenen en serieuze jongeren. Onderwerpen die aan de orde komen zijn kennismaken met leiding geven, kracht van intentie, samenwerken, lichaamstaal, paardentaal.  Kleine groep en veel leren over paarden en dus ook over jezelf, waar je elke dag in jouw dagelijkse bezigheden plezier van hebt. Mocht je een eigen paard hebben dan is het een fantastische weg om een vertrouwens-en gehoorzaamheidsband op te bouwen.

 

Mens-aspect;
– inzicht en ontwikkeling in jouw leiderschap capaciteiten
– inzicht en ontwikkeling in jouw vermogen tot samenwerken
– onbewuste handelingen worden bewust

Paard-aspect:
– optimale verbinding met jouw paard
– vertrouwen, leiderschap, betere prestaties samen
– leren hoe paarden communiceren, hoe paarden leren en hoe paarden verbinding maken.

4 dinsdagavonden freestyle grondwerk met de paarden. Het biedt persoonlijke inzichten waar je elke dag plezier van kan hebben. Ook als je geen eigen paard hebt! Wanneer je eigen paard hebt, biedt het een opening om tot betere verbinding en prestaties samen te komen.

Dus interessant voor iedereen zonder eigen paard en iedereen met eigen paard.

4 groepslessen ( max 4 pers) voor 150 euro met eigen paard en 175 euro met paard van D-Ranch. ( bedragen zijn incl.21% btw)

Lokatie: Nieuw Roden

Info/Inschrijven: 0594-587128 of info@d-ranch.nl.

Elke dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur.