Coachingsonderwerpen – Nieuw Roden

Coachingsonderwerpen

Coachingsonderwerpen

Tandarts en paardencoach is de unieke combinatie dat maakt dat Astrid Stijger gespecialiseerd  is in het behandelen door middel paardencoaching van tandheelkundige belevenissen. Zowel tandartsangst of behandelangst voor tandheelkundige ingrepen, stoppen met duimen, klemmen, knarsen of andere ongewenste mondgewoonten.

Tandartsangst is voor veel mensen een bekende angst. Deze angst is een ruim begrip en wordt door ieder anders ervaren. Van lichte spanning tot nachten van te voren slecht slapen of  ziek voelen kan voorkomen.  Er zijn verschillende vormen van tandartsangst als wel  verschillen in angst voor verschillende onderdelen van de tandartsbehandeling.

Astrid Stijger is er van overtuigd dat iedereen een redelijk ontspannen tandartsbehandeling kan ondergaan. Paardencoaching kan zeker een bijdrage leveren aan dit doel.

Voor meer informatie over tandartsangstbehandeling en over de vergoeding hiervan kunt een mail sturen naar info@d-ranch.nl. Of neem contact op met onze floormanager Nienke Hovinga. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06 21983410. We hebben al vele patiënten met een paardencoaching-traject geholpen op weg naar hun doel tot een ontspannen tandheelkundige behandeling.

 

Wij staan in het NT Digi-Magazine!