Coachingsonderwerpen – Nieuw Roden

Coachingsonderwerpen

Coachingsonderwerpen

Tandarts en paardencoach is de unieke combinatie dat maakt dat Astrid Stijger gespecialiseerd  is in het behandelen door middel paardencoaching van tandheelkundige belevenissen. Zowel tandartsangst of behandelangst voor tandheelkundige ingrepen, stoppen met duimen, klemmen, knarsen of andere ongewenste mondgewoonten.

Tandartsangst is voor veel mensen een bekende angst. Deze angst is een ruim begrip en wordt door ieder anders ervaren. Van lichte spanning tot nachten van te voren slecht slapen of  ziek voelen kan voorkomen.  Er zijn verschillende vormen van tandartsangst als wel  verschillen in angst voor verschillende onderdelen van de tandartsbehandeling.

Astrid Stijger is er van overtuigd dat iedereen een redelijk ontspannen tandartsbehandeling kan ondergaan. Paardencoaching kan zeker een bijdrage leveren aan dit doel.

U kunt zich inschrijven bij tandheelkundigteam Dentolive ( www.dentolive.nl) om tandheelkundige zorg te implementeren in het paardencoaching-traject op weg naar uw doel tot een ontspannen tandheelkundige behandeling.

Het kan ook om een tijdelijke inschrijving gaan om daarna weer naar uw eigen tandarts terug te gaan, als dat uw voorkeur geniet.

Deze inschrijving is niet perse noodzakelijk, u kunt ook vanuit uw eigen tandarts-positie het paardencoaching-traject volgen.

Klik hier voor meer informatie.
Wij staan in het NT Digi-Magazine!